Kluisje huren

Garderobe opbergen tijdens een evenement? Kluisjes huren bij Locker Company is de perfecte oplossing voor uw garderobe tijdens een evenement. Iedere bezoeker kan een kluisje huren om zijn of haar persoonlijke bezittingen in op te bergen.

Voordelen van een kluisje huren

Een kluisje huren biedt de bezoeker een hoop voordelen; zo kan de bezoeker tijdens het evenement op ieder gewenst moment gebruik maken van het gehuurde kluisje. Een kluisje huren betekent een relatief zeer kleine kans op het zoekraken van spullen. Daarmee is een kluisje huren voor zowel de bezoeker als voor de organisatie een perfecte oplossing.

Een kluisje huren betekent ook gemak voor de organisatie; geen rompslomp met bonnetjes en het zoekraken van spullen. Bovendien kunnen meerdere bezoekers gezamenlijk een kluisje huren, om hun spullen in op te bergen. Meerdere kluisjes huren is daarmee niet nodig en bespaart de bezoeker weer extra kosten. 

Hoe huur je een kluisje? 

Een kluisje huren werkt als volgt:

  1. Wil je een kluisje huren? Haal dan een sleutel bij de Locker Company balie. (Meestel € 11,- waarvan € 6,- huur en € 5,- borg.)  
  2. Berg je spullen op tijdens het evenement.
  3. Haal de spullen uit het kluisje bij tijdens en/of na afloop van het evenement.
  4. Doe het kluisje dicht en lever de sleutel in bij de balie van Locker Company. 
  5. Ontvang de borg retour na het inleveren van de sleutel.


Een kluisje huren betekent dat je zelf baas blijft over je eigen spullen.  Wil je een kluisje huren, dan wil je ervan uit kunnen gaan dat je goed geholpen wordt. Een kluisje huren bij Locker Company betekent dan ook een uitstekende service door ons personeel. Een kluisje huren houdt ook in dat mocht je problemen hebben bij het openen of sluiten van het kluisje, onze medewerkers graag bereid zijn om het probleem op te lossen.

Locker Company

Kluisjes huren bij Locker Company betekent optimale controle over en de beste service bij de garderobe van de bezoekers. Wil je een kluisje huren, dan kan ons personeel achter de balie je daarmee snel van dienst zijn. Een kluisje huren via ons systeem, geeft je direct duidelijkheid welke kluisjes al verhuurd zijn. Bovendien werkt Locker Company niet alleen met sleutelnummers, maar ook met kleuren. Een kluisje huren wordt daardoor erg gemakkelijk. Onze medewerkers kunnen je precies de weg wijzen naar je kluisje, waardoor lang zoeken verleden tijd wordt. De sleutels hebben allemaal een label waarop het nummer en de kleur van het kluisje staat aangegeven. Een kluisje huren is daarmee een fluitje van een cent. 
 

Kortom een kluisje huren bij Locker Company betekent ‘Hands free to party!!’