Garantie voor betrouwbaarheid
Veilige lockers voor uw evenement
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

U hoort de term steeds vaker: E-Locker. Wat is dat nu eigenlijk. Een E-locker is simpel genoeg een elektronische locker. Het grote verschil met de klassieke locker is dat er voor de E-locker geen sleutel meer nodig is. U heeft gewoon de mogelijkheid om de locker te openen met een code. Zo hoeft de bezoeker zich geen zorgen te maken over het kwijtraken van een sleutel. Hij slaat gewoon de code op en hij is klaar om te feesten.

E-lockers huren

De elektronische lockers van Locker Company zijn te huren onder verschillende voorwaarden. De meest voorkomende opties zijn de Dry-Hire of de Full Service. Gaat u voor Dry-Hire? Dan huurt u enkel de kluisjes. Deze komen wij leveren en plaatsen waarna uw eigen crew verantwoordelijk is voor de kluisjes en verhuur. Heeft u liever een totaalpakket? Dan is Full service de uikomst. Bij Full service komen we niet alleen de lockers leveren en plaatsen, we zorgen ook nog dat er bekwaam personeel bij staat. Deze zorgen dan voor de verhuur en controleren ook de lockers op verloren goederen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een maatoplossing te maken. Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

E-lockers bieden voordeel

De e-lockers van Locker Company geven uw event een groot voordeel. Zo hebben de gebruikers geen sleutel die ze kwijt kunnen raken of waar zij borg over moeten betalen. Dit zorgt er voor dat ze het festival beginnen met een kleinere uitgave en dus meer cash hebben voor het festival. Tevens is het een ideale variant om vooraf te verhuren. Zo is er minder baliewerk en krijgen de gebruikers de locker code toegestuurd. Omdat ze dus geen sleutel hebben, is de uitloop ook efficiƫnter aangezien ze niet nog bij een balie de sleutel in moeten leveren.

Locker company E-lockers

De E-lockers zijn er in twee maten. Het medium formaat bied ruimte aan 2 winterjacks of 3 zomerjacks. Dit geeft de bezoekers de optie om een locker met vrienden te delen. Verder is er nog de large locker. Deze geeft ruimte voor 3 winterjacks of 4 zomerjacks. Dit geeft dus iets meer speling voor de gebruiker. Heeft u interesse gekregen in het huren van E-Lockers? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Is het toch niet de E-locker die u zoekt? Kijk dan eens hier onder naar de andere opties.