Garantie voor betrouwbaarheid
Veilige lockers voor uw evenement
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Evenementen lockers

Op zoek naar evenementen lockers? Dan bent u bij Locker Company aan het juiste adres. Locker Company verhuurt evenementen lockers voor ieder evenement. De evenementen lockers zijn een vervanging van het gedateerde garderobesysteem, waarbij nog gewerkt wordt met bonnetjes of muntjes. Evenementen lockers zijn voorzien van een sleutel met daaraan een label. De evenementen lockers staan in een bepaalde opstelling, waarbij op de zijkant van de kastjes kleurcodes en cijferreeksen staan aangegeven. Op de sleutellabels van de evenementen lockers staat een kleur en een code. Daarmee hebben bezoekers hun eigen locker zo gevonden.

Ruimte in de evenement lockers

In de evenementen lockers kunnen per stuk circa 4 jassen worden opgeborgen. Dit is dus een perfecte oplossing voor vriendengroepen die uw evenement bezoeken. Locker Company verhuurt de evenementen lockers in principe altijd met vakkundig en enthousiast personeel. Zij kunnen uw bezoekers ten allen tijden van dienst zijn. Mochten er problemen zijn met de evenementen lockers, iemand krijgt de locker bijvoorbeeld niet open, of de sleutel past niet, dan zijn zij er om uw bezoekers te helpen. Hier heeft uw organisatie zelf helemaal geen werk mee. Bij het inhuren van de evenementen lockers van Locker Company kunt u rekenen op service op maat. Samen met u wordt een prijs bepaald voor de huur en borgsom van de evenementen lockers.

Verloren spullen in de event lockers

Na afloop van het evenement worden de sleutels van de evenementen lockers ingeleverd. Dan is direct duidelijk welke evenementen lockers nog in gebruik zijn en waarvan de spullen niet zijn opgehaald. Mocht er sprake van zijn, dat een aantal evenementen lockers nog in gebruik zijn, dan worden de spullen door ons ingenomen. Na afloop van het evenement kunnen de betreffende personen contact opnemen met Locker Company. Wij zorgen er dan voor dat de spullen uit de evenementen lockers bij de juiste persoon terecht komen. U als organisatie heeft hier dus helemaal geen extra werk mee.

Dus wilt u een feestje zonder ‘garderobe rompslomp’, schakel dan Locker Company in en wij regelen u evenementen lockers afgestemd op uw wensen.

Interesse in evenementen Lockers?

Bent u geprikkeld door de mogelijkheden? Kijk dan eens hieronder verder naar de opties. Heeft u nog vragen of wilt u direct (vrijblijvend) een offerte opvragen? Kijk dan snel verder naar de contactpagina.