Garantie voor betrouwbaarheid
Veilige lockers voor uw evenement
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Event Lockers

Locker Company verhuurt tijdens evenementen zogenoemde "Event Lockers". Event Lockers, of evenementen kluisjes, zijn bedoeld voor het opbergen van de jassen of andere overkleding. Ook zijn de lockers ideaal om persoonlijke bezittingen in op te bergen tijdens het evenement. Denk hierbij aan het opbergen van portemonnee of sleutels. Zo kan de bezoeker rustig zijn gang gaan zonder op zijn/haar spullen te moeten passen.

Voordelen van event lockers

Evenementen kluisjes bieden verschillende voordelen. Zo is een Event Locker klein en compact, waardoor u er veel kunt plaatsen op een relatief klein oppervlak. De Event Lockers bieden per stuk plaats aan 3 tot 4 jassen. Bovendien werkt Locker Company met professionele en enthousiaste oproepkrachten om de verhuur van de Event Lockers optimaal te laten verlopen. Event Lockers worden verhuurd via onze centrale balie. De Event Lockers zijn voorzien van een persoonlijke sleutel. Aan deze sleutel hangt een label, met een bepaalde kleur en een cijfer, waarmee uw gasten de Event Lockers gemakkelijk terug kunnen vinden tijdens of na het evenement. Hierdoor kan een van onze medewerkers uw gasten direct bij de balie wijzen waar de gehuurde Event Lockers zich bevinden. Lang zoeken is verleden tijd en de gasten worden niet vermoeid met het bewaren van bonnetjes en dergelijke. Uw bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen spulletjes.

Event lockers huren op uw event

Wat moeten uw gasten doen als ze de Event Lockers willen huren? Dat gaat als volgt:

  1. Uw gast haalt een sleutel op bij de Locker Company balie. Hier wordt in overeenstemming met uw organisatie een prijs betaald voor huur en borg.
  2. De gast bergt zijn of haar spullen op in de Event locker tijdens het evenement.
  3. Tijdens en na afloop van het evenement, kan uw gast zijn of haar bezittingen uit de Event Lockers halen.
  4. De Event locker wordt afgesloten en de sleutel kan worden ingeleverd, bij onze centrale balie.
  5. Uw gast ontvangt de borg van de gehuurde Event lockers retour, na het inleveren van de sleutel

Kortom Locker Company is dé geschikte partner op het gebied van Event Lockers!