Garantie voor betrouwbaarheid
Veilige lockers voor uw evenement
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Garderobe huren?

Een garderobe huren voor uw gasten tijdens uw evenement? Dan bent u bij Locker Company aan het juiste adres. Ons uitgangspunt is om u als opdrachtgever tijdens uw evenement geheel te ont-zorgen op het gebied van garderobe verhuur. Daarom kunt u bij ons een garderobe huren inclusief personeel. Wij werken met een vaste ploeg oproepkrachten. Dit zijn jonge mensen die klantgericht, representatief, flexibel en enthousiast zijn. Bovendien hebben ze kennis van zaken. Een garderobe huren bij Locker Company betekent een hoogwaardige service tegen een scherpe prijs.

Garderobe problemen, Locker oplossingen!

Veel voorkomend probleem bij garderobe verhuur zijn de lange wachtrijen voor de balie. Met het systeem van Locker Company is dit probleem verleden tijd. Een garderobe huren bij Locker Company werkt zeer eenvoudig en snel. Het is voor de klant zeer eenvoudig om zijn of haar kluisje terug te vinden. De code op de sleutel correspondeert namelijk met de code op het kluisje. Nadat de gast de sleutel heeft ingeleverd, ontvangt hij de borg die hij betaald heeft voor de het huren van de garderobe retour.

Alleen maar voordeel

Wilt u als organisator een garderobe huren bij Locker Company, dan betekent dat dat u niet meer hoeft te werken met garderoberekken en bonnetjes. Garderoberekken verhuur is verleden tijd met een garderobe huren bij Locker Company.

Een garderobe huren is voor uw gasten ook heel aantrekkelijk. Zo kunnen er minimaal 3 tot 4 jassen in een kluisje, dat scheelt weer in de kosten.

Wilt u een garderobe huren voor uw evenement? Neem dan contact op via het contactformulier of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. U vindt onze gegevens onder de contactgegevens. Vul uw gegevens in op het formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor garderobe verhuur met u te bespreken.