Garantie voor betrouwbaarheid
Veilige lockers voor uw evenement
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Kluisje Huren bij Locker Company

Garderobe opbergen tijdens een evenement? Kluisjes huren bij Locker Company is de perfecte oplossing voor uw garderobe tijdens een evenement. Iedere bezoeker kan een kluisje huren om zijn of haar persoonlijke bezittingen in op te bergen.

Voordelen van een kluisje huren

Een kluisje huren biedt de bezoeker een hoop voordelen; zo kan de bezoeker tijdens het evenement op ieder gewenst moment gebruik maken van het gehuurde kluisje. Een kluisje betekent een relatief zeer kleine kans op het zoekraken van spullen. Daarmee is het huren voor zowel de bezoeker als voor de organisatie een perfecte oplossing.

Een kluisje betekent ook gemak voor de organisatie; geen rompslomp met bonnetjes en het zoekraken van spullen. Bovendien kunnen meerdere bezoekers gezamenlijk een kluisje delen om hun spullen in op te bergen. Meerdere kluisjes huren is daarmee niet nodig en dit bespaart de bezoeker weer extra kosten.

Hoe huur je een kluisje? 

Het huren werkt als volgt:

  1. Wil je een kluisje huren? Haal dan een sleutel bij de Locker Company balie.
  2. Berg je spullen op tijdens het evenement.
  3. Haal de spullen uit het kluisje bij tijdens en/of na afloop van het evenement.
  4. Doe het kluisje dicht en lever de sleutel in bij de balie van Locker Company.
  5. Ontvang de borg retour na het inleveren van de sleutel.

Wanneer je een kluisje huurt, betekent dit dat je zelf de baas blijft over je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij van Locker Company uitstekend personeel op de evenementen staan, zodat jij er vanuit kan gaan dat je goed geholpen wordt. Mocht je problemen hebben bij het openen of sluiten van het gehuurde kluisje? Dan helpen onze medewerkers graag mee om het probleem op te lossen.

Locker Company

De kluisjes van Locker Company betekenen optimale controle over persoonlijke bezittingen voor bezoekers en de beste service door Locker Company. Zo zal ons personeel achter de balie snel helpen wanneer je een kluisje wil huren. Bovendien werkt Locker Company met overzichtelijke sleutelnummers. Een kluisje huren wordt daardoor erg gemakkelijk. Onze medewerkers kunnen je precies de weg wijzen naar je kluisje, waardoor lang zoeken verleden tijd wordt. De sleutels hebben allemaal een label waarop het nummer van het kluisje staat aangegeven.
Kortom een kluisje huren bij Locker Company betekent ‘Hands free to party!!’