E-lockers, de ideale oplossing voor uw festival

U zoekt E-lockers voor uw festival, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Zoek niet verder. Onze E-lockers zijn wat u zoekt. De E-locker staat garant voor een veilige opslag van persoonlijke bezittingen van uw festivalbezoekers. Zo hoeven zij niets meer mee te nemen het terrein op en zijn zij er zeker van dat ze niets kwijt raken.

Elektronische lockers huren

Onze e-lockers kunt u onder verschillende voorwaarden huren. Of het nu gaat om Dry-Hire of Full Service, wij bieden een uitkomst. Bij Dry-Hire huurt u feitelijk alleen de kluisjes. Deze komen wij zelf leveren en plaatsen, waarna het verder door uw crew word opgepakt. Wilt u liever het totaalpakket? Dan is Full Service precies wat u zoekt. Niet alleen leveren wij de lockers en plaatsen wij deze. Tevens leveren wij dan personeel met ervaring. Zij nemen de verhuur voor hun rekening en zorgen er dan ook nog voor dat de lockers nagekeken worden. Wilt u liever een oplossing op maat? Vul dan even ons formulier in, dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

De voordelen van E-Lockers huren

Waarom zou u voor e-lockers kiezen? Er zitten een aantal voordelen aan de e lockers, namelijk:

  • Geen sleutel die verloren kan raken;
  • Geen borg (dus meer uit te geven op het festival);
  • Vooraf te verhuren (minder baliewerk);
  • EfficiĆ«ntere uitloop;
  • Minder cash aan de balie;

Al met al een mooie opsomming om voor e-lockers van Locker Company te kiezen.

E lockers huren bij Locker Company

Natuurlijk wilt u wel weten wat u dan gaat huren. Het medium formaat van onze e lockers biedt ruimte aan 2 winterjacks of 3 zomerjacks. Dit geeft voldoende ruimte voor bezoekers om een locker te delen. Kiest u voor de Large e locker, dan heeft de gebruiker ruimte voor ongeveer 3 winterjacks of 4 zomerjacks. Deze geeft de gebruiker meer speling om nog wat extra's in de locker te doen. Heeft u interesse gekregen? Neem dan eens contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.