PIN lockers, de ideale oplossing voor je festival

Zoek je PIN lockers voor je festival, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Zoek niet verder. Onze PIN lockers zijn wat jij zoekt. De PIN locker staat garant voor een veilige opslag van persoonlijke bezittingen van je festivalbezoekers. Zo hoeven zij niets meer mee te nemen het terrein op en zijn zij er zeker van dat ze niets kwijt raken.

Elektronische lockers huren

Onze PIN lockers kun je onder verschillende voorwaarden huren. Of het nu gaat om Dry-Hire of Full Service, wij bieden een uitkomst. Bij Dry-Hire huur jij feitelijk alleen de kluisjes. Deze komen wij zelf leveren en plaatsen, waarna het verder door jou als organisator word opgepakt. Wil jij liever het totaalpakket? Dan is Full Service precies wat je zoekt. Niet alleen leveren wij de lockers en plaatsen wij deze. Tevens leveren wij dan personeel met ervaring. Zij nemen de verhuur voor hun rekening en zorgen er dan ook nog voor dat de lockers nagekeken worden. Wilt u liever een oplossing op maat? Vul dan even ons formulier in, dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

De voordelen van PIN Lockers huren

Waarom zou u voor  PIN lockers kiezen? Er zitten een aantal voordelen aan de PIN lockers, namelijk:

  • Geen sleutel die verloren kan raken;
  • Geen borg (dus meer uit te geven op het festival);
  • Vooraf te verhuren (minder baliewerk);
  • Efficiëntere uitloop;
  • Minder cash aan de balie;

Al met al een mooie opsomming om voor PIN lockers van Locker Company te kiezen.

PIN lockers huren bij Locker Company

Natuurlijk wilt u wel weten wat u dan gaat huren. Het medium formaat van onze PIN lockers biedt ruimte aan 2 winterjacks of 3 zomerjacks. Dit geeft voldoende ruimte voor bezoekers om een locker te delen. Kiest u voor de large PIN locker, dan heeft de gebruiker ruimte voor ongeveer 3 winterjacks of 4 zomerjacks. Deze geeft de gebruiker meer speling om nog wat extra's in de locker te doen. Interesse gekregen? Neem dan eens contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.