Medium Lockers

U organiseert een evenement of bijeenkomst, en wilt uw bezoekers de mogelijkheid bieden om persoonlijke spullen op te slaan? Ideaal waar zij niet met tassen uw evenement rond hoeven te lopen. Onze Medium sleutel lockers bieden u een ideale mogelijkheid hiertoe!

Medium Lockers Huren

De sleutel lockers zijn te huren onder verschillende voorwaarden. Dit zou dry hire en full service huur zijn. Natuurlijk bieden wij ook opties om een aangepast pakket samen te stellen. Als u voor dry hire gaat, neemt u enkel de kluisjes af. Wij komen de lockers plaatsen en daarna zet u eigen personeel in om ze te verhuren. Gaat u voor full service? Dan komt u er helemaal goed vanaf. De lockers worden geplaatst en verhuurd door ons personeel. Deze nemen een balie mee met de correcte signing om er voor te zorgen dat de bezoekers direct weten waar ze moeten zijn voor een locker.

De voordelen van Medium sleutel lockers huren

Waarom zou u voor sleutel lockers kiezen? Er zitten veel voordelen aan, namelijk:

  • Ideale opbergruimte
  • Eén unieke sleutel per kluis
  • Gemakkelijk te delen met vrienden
  • 2 á 3 winterjacks (4 á 5 zomerjacks)

Alleen maar redenen om voor een sleutel locker te kiezen!

Medium locker huren bij Locker Company

U wil natuurlijk wel van te voren weten wat u gaat huren. Het medium formaat van de sleutel lockers bied ruimte voor 2 á 3 winterjacks of 4 á 5 zomerjacks. Zo heeft iedere gebruiker voldoende ruimte om de locker te delen. Natuurlijk bieden wij ook een Large variant. Kijk daarvoor hier verder.
Pre sale

Het is tevens mogelijk om een pre sale te houden met de sleutel lockers. Dit zorgt er voor dat de gebruiker niet hoeft te betalen tijdens het festival maar vooraf. Wanneer zij het ticket ontvangen hoeven zij enkel aan de balie de correcte sleutel af te halen en deze aan het eind weer in te leveren. Bij het inleveren krijgen zij evengoed een borg terug.

Afmetingen lockerkast:
58 * 50 * 195 cm

Afmetingen vak:
25 * 25 * 50 cm
35 * 25 * 50 cm (onderste vakken)

Kastkleur:
Gitzwart (9005) / Verkeersrood (3020)

Een reguliere locker biedt plaats aan 2 - 3 winterjacks (3 - 4 zomerjacks).

Download de productsheet voor de standaardlocker.