Over ons

Lockers op uw evenement

Locker Company verhuurt lockers voor bedrijven, instellingen, beurzen en evenementen. Grote aantallen bezoekers kunnen moeiteloos binnen korte tijd geholpen worden en hun spullen veilig opbergen.

De inzet van lockers levert een flink aantal voordelen op. Zo is er minder inzet van personeel/vrijwilligers nodig dan bij een klassieke garderobe, en is er een grotere mate van veiligheid voor de opgeborgen spullen. Ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen sleutel en kan daardoor ten alle tijden bij de locker. Het is een servicegerichte oplossing; wachttijden zijn gering door het zelfbedieningssysteem. De garderobe krijgt een professionele uitstraling én lockers nemen over het algemeen minder plaats in beslag dan een regulier garderobesysteem. Tenslotte bieden lockers ook extra mogelijkheden voor sponsoren, door het aanbieden van bijvoorbeeld premiums of kortingsvouchers, eventueel zelfs in de lockers (direct contact met uw bezoeker!).

Bezoekers

Uw bezoekers melden zich bij de servicebalie, waar zij na betaling van huur en borg een sleutel ophalen bij een van de medewerkers. De sleutel geeft toegang tot een locker, waarin zij hun spullen kunnen opbergen. Gedurende het evenement blijven zij baas over eigen spullen en kunnen ze indien nodig de locker zo vaak openen als ze willen. Gebruikt u de lockers als garderobesysteem, dan is het goed om te weten dat een standaard locker plaats biedt aan 3-4 zomer jacks (2-3 winterjassen).

Medewerkers

Ook achter de schermen biedt Locker Company uw organisatie de ideale garderobe voor uw personeel. In een locker kunnen zij, in tegenstelling tot standaard garderobesystemen, naast jassen en/of kleding ook persoonlijke bezittingen kwijt. Ook hier blijft men baas over eigen spullen en kan de locker eventueel tussentijds geopend worden.

Dry Hire of Full Service?

Wat is de beste oplossing voor uw evenement? Locker Company biedt haar lockers aan met Dry Hire- of Full Service-optie. Bij Dry Hire draagt Locker Company zorg voor het transport en de plaatsing van de lockerkasten. De organisatie is zelf volledig verantwoordelijk voor de verdere afhandeling, zoals signing, achtergebleven spullen en personeel. De Full Service variant voorziet in de volledige afhandeling: naast transport en plaatsing, signing en wisselgeld zorgt Locker Company voor de afhandeling van achtergebleven spullen en bekwaam servicepersoneel; allemaal bij de prijs inbegrepen.

Speciale wensen?

Bent u op zoek naar lockers met afwijkende productspecificaties? Wenst u een (semi-)permanente oplossing of een oplossing voor een langere termijn? Wij denken graag met u mee.

Heeft u nog vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Bent u bezig met een project en wilt u dat een van onze adviseurs meedenkt in de realisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!