Verhuur lockers online in je ticketshop en met QR-code

Geef je service een boost met lockeronline.eu, dé online portal voor lockerverhuur. Jouw bezoekers reserveren eenvoudig een locker bij hun ticket via jouw eigen ticketshop of boeken op locatie een locker door het scannen van een QR-code.

  • Verhuur je lockers volledig online
  • Optimale zelfservice
  • Snelle doorloop
  • Eenvoudig en cashless
  • Statistieken geven realtime inzicht in verhuur
  • Breed inzetbaar voor vele toepassingen
Offerte aanvragen

Lockeronline.eu in detail

Lockeronline.eu is het online platform van Locker Company voor het verhuren van lockers met pincode. Het platform is speciaal ontwikkeld om u veel werk uit handen te nemen en het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.

U kunt uw lockers vooraf verhuren via uw website en social media. Wij regelen dit voor je. Het enige wat je hoeft te doen is de links naar je account op Lockeronline.eu te delen.

Dankzij de online voorverkoop krijg je realtime inzicht in de verhuur van je lockers en kun je het aantal beschikbare lockers aanpassen. De opbrengst van de verhuur via Lockeronline.eu staat binnen 5 dagen na een evenement op je rekening.

Na het vooraf huren van de locker ontvangt de gebruiker voor aanvang van het evenement het lockernummer en de pincode. De locker is dus direct beschikbaar voor gebruik op locatie. Reserveren via Lockeronline.eu is mogelijk in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Bekijk de pincode lockers

Klanten die lockeronline.eu gebruiken

Wat klanten over onze service zeggen

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

Je offerte aanvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Piet en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op