Lockeronline, easy does it!

Lockers online verhuren met QR-code

Geef je service een boost met lockeronline.eu, dé online portal voor de verhuur van kluisjes. Jouw bezoekers reserveren eenvoudig een locker bij hun ticket via jouw eigen ticketshop of boeken op locatie een locker door het scannen van een QR-code.

  • Volledige online verhuur
  • Optimale zelfservice
  • Snelle doorloop
  • Eenvoudig en cashless
  • Statistieken geven realtime inzicht in verhuur
  • Breed inzetbaar
Offerte aanvragen

Lockeronline.eu in detail

Lockeronline.eu is het online platform van Locker Company om pincode-lockers te verhuren. Het platform is speciaal ontwikkeld om jou als verhuurder veel werk uit handen te nemen en om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.

Je kunt jouw lockers in de voorverkoop verhuren via je website en social media. Dit regelen wij voor jou. Jij hoeft alleen de links naar jouw account op Lockeronline.eu te delen.

Dankzij de online voorverkoop krijg je realtime inzicht in de verhuur van jouw lockers en kun je bijsturen op het aantal beschikbare lockers. De opbrengst van de verhuur via Lockeronline.eu staat binnen 5 dagen na een evenement op je rekening.

De gebruiker ontvangt na het huren van de locker in de voorverkoop het lockernummer en de pincode voor aanvang van het evenement. Zo is de locker op locatie direct beschikbaar voor gebruik. Het boeken via Lockeronline.eu is beschikbaar in Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Bekijk de pincode lockers

Klanten die lockeronline.eu gebruiken

Wat klanten over onze service zeggen

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

Je offerte aanvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Joep en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op