Lockers huren

Welk type locker past het best bij uw project of evenement?

Lockers huren voor uw evenement

Gaat u een evenement organiseren? Heeft u ook al nagedacht over uw garderobe? Locker Company zorgt voor huur lockers tijdens uw evenement. Daarmee biedt u uw gasten een uitstekende garderobe voorziening.

Ideale oplossing

De huur lockers worden in samenspraak met u op een geschikte plaats op uw evenementenlocatie geplaatst. De huur lockers worden vanuit een centrale balie verhuurd aan uw gasten. Locker Company zorgt voor representatief en servicegericht personeel voor de locker verhuur. Hiermee nemen wij u als organisatie weer een extra zorg uit handen. Lange rijen bij de garderobe zijn verleden tijd met de lockers van Locker Company! De lockers zijn allen voorzien van een unieke sleutel. Iedere sleutel heeft een label, waarop het locker nummer staat aangegeven. Deze nummers worden duidelijk vermeld bij de kluisjes. Op deze manier is snel duidelijk welke sleutels met welke huur locker hoort. Uw gasten worden direct bij de balie naar de juiste huur lockers verwezen, waardoor lang zoeken overbodig is.

E-lockers

De E-lockers van Locker Company bieden een ideale oplossing voor een groot publiek. Het grootste voordeel van een E-locker is dat ze geen sleutel nodig hebben. Zo kunnen ze deze dus ook niet verliezen. In plaats van een sleutel krijgen de bezoekers na betaling een code van een specifieke locker. Deze code is uniek voor deze locker en zorgt er voor dat de gebruiker ten alle tijden in zijn locker kan. Tevens kan de bezoeker de code makkelijk delen met vrienden, waardoor de locker makkelijk te gebruiken is voor meerdere bezoekers. Omdat de lockers geen sleutel nodig hebben, is er dus ook geen borg. Dit zorgt er voor dat meer geld overblijft om uit te geven op het festival.

Standaard Lockers

Bij binnenkomst kunnen uw gasten bij onze centrale balie lockers huren. Hiervoor wordt samen met u als opdrachtgever een prijs voor de huur en de borg bepaald. Meestal is dit rond de 6 á 7 euro huur en 5 euro borg. Uw gasten krijgen een unieke sleutel voor hun huur lockers. Tijdens en na het evenement kunnen de huur lockers gewoon doorlopend gebruikt worden. Na afloop van het evenement leveren de gasten de sleutels van de huur lockers bij onze balie in en ontvangen zij de betaalde borg retour.

Alleen maar voordeel

Een ander voordeel voor u als organisatie is, dat de uw klant zelf verantwoordelijk is voor de inhoud van de lockers. Als achteraf blijkt dat er spullen zijn achtergebleven in de lockers, dan kunnen deze gasten zich wenden tot Locker Company. Wij dragen zorg voor de verdere afhandeling van de gevonden spullen uit de huur lockers. Verhuur lockers van Locker Company tijdens uw evenement: om uw feestje tot een succes te maken zonder garderobe zorgen!