Lockers huren voor jouw gelegenheid

Wij verhuren lockers voor elke gelegenheid waar behoefte is aan een veilige opbergmogelijkheid. Zo vind je onze lockers bijvoorbeeld op tijdelijke werklocaties en evenementen, maar staan ze voor de lange termijn ook in clubs, scholen en opvangcentra. Ook voor jouw wensen en eisen hebben we specifieke oplossingen in groottes, sloten en services.

Wij bekijken graag samen met jou wat het best bij jouw wensen en eisen past. Wil je graag zelf uitzoeken wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan rustig rond op de website of bekijk alle uitleg in het offerteformulier.

Onze lockerkasten

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Lockers op jouw locatie?

Laat de organisatie over aan onze professionals en profiteer van onze service.

Stap 1

Reserveer je locker oplossing

Vraag een offerte aan op basis van de oplossing die voor jou het meest geschikt is. Is alles naar wens? Dan kun je dit gemakkelijk digitaal bevestigen.

Stap 2

Wij installeren op locatie

Onze eigen locker crew installeert  je lockers altijd gebruiksklaar op locatie. Transport en werktijden worden vooraf afgestemd.

Stap 3

Verhuur je lockers met onze service

Met de verhuur van je lockers kun je bouwen op onze service en ervaring. We staan voor je klaar met onze online service, onze ervaren service crew en tips & tricks.

Wat onze klanten vinden

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

Wil je lockers huren?

Maak een keuze uit de lockeroplossingen en verhuurmogelijkheden in het offerteformulier. Je krijgt dan een gerichte offerte van ons, of we nemen nog even contact met je op.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hoi, ik ben Tari en ik help je graag bij vragen over het huren van lockers.

Stel je vraag