Lockers kopen of huren?

Ben je op zoek naar lockers en twijfel je tussen kopen en huren? Kies je voor standaard lockers of maatwerk? Ons uitgebreide assortiment met vele mogelijkheden maakt het kiezen niet altijd makkelijker.

Wij geven je graag een gedegen advies over de mogelijkheden en de voor- en nadelen ervan. Vanuit onze expertise stellen we jouw ideale wensen en eisen samen. Wanneer we de ideale locker in beeld hebben, stellen we een aanbieding op die bij jouw behoeften past. Het is zelfs mogelijk om jouw eigen unieke lockers bij ons te laten assembleren en produceren.

Voordat je kiest voor kopen of huren, is het belangrijk om te bepalen hoe jij je lockers wilt gebruiken. Het is daarom essentieel om te weten wat er mogelijk is voor zowel de lockeroplossingen als de service en het beheer ervan. Wij komen graag naar je toe om de mogelijkheden te inventariseren en een passend advies te geven. Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel voor jouw ideale lockeroplossing.

Lockers huren bij Locker Company

Bij ons staan de opdrachtgever én de gebruikers centraal bij het realiseren van lockerverhuur. We bieden zekerheid voor jou als opdrachtgever, komen onze afspraken na en zorgen dat je altijd kunt rekenen op de persoonlijke service van Locker Company. Ook de gebruiker geven we graag de zekerheid dat er voldoende veilige lockers beschikbaar zijn.

Wij zijn een full service verhuurder die diverse oplossingen aanbiedt om lockers te verhuren. Onze service kenmerkt zich door persoonlijk contact, een ervaren en gedreven team, eigen transportmogelijkheden en een grote voorraad lockers.

Hoe en welke lockers je wilt huren bepaal je zelf. Wij geven je graag advies vanuit onze ervaring en expertise. Wij hebben alle huurmogelijkheden op een rij gezet in ons offerteformulier. Hier krijg je een duidelijke uitleg over de lockers en alle opties. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Paul van Rengs

Founder / CEO

Terry Baeten

Manager Operations

Piet Lenders

Account Manager

Tari Leurs

Account Manager

Joep Peters

HRM & Administration

Teun Vullings

R&D - Operations

Onze lockerkasten

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Wat onze klanten over ons zeggen

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

In 3 stappen van reserveren tot verhuren

Stap 1

Reserveer je locker oplossing

Vraag een offerte aan op basis van de oplossing die voor jou het meest geschikt is. Is alles naar wens? Dan kun je dit gemakkelijk digitaal bevestigen.

Stap 2

Wij installeren op locatie

Onze eigen locker crew installeert  je lockers altijd gebruiksklaar op locatie. Transport en werktijden worden vooraf afgestemd.

Stap 3

Verhuur je lockers met onze service

Met de verhuur van je lockers kun je bouwen op onze service en ervaring. We staan voor je klaar met onze online service, onze ervaren service crew en tips & tricks.

Pincode lockers verhuren met Lockeronline.eu

LockerOnline.eu is het online platform van Locker Company om pincode-lockers te verhuren. Het platform is speciaal ontwikkeld om jou als verhuurder veel werk uit handen te nemen en om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.

Je kunt jouw lockers in de voorverkoop verhuren via je website en social media. Dit regelen wij voor jou. Jij hoeft alleen de links naar jouw account op LockerOnline.eu te delen.

Dankzij de online voorverkoop krijg je perfect inzicht in het gebruik van jouw lockers en kun je bijsturen op het aantal beschikbare lockers. De opbrengst van de verhuur via LockerOnline.eu staat binnen 5 dagen na een evenement op je rekening.

De gebruiker ontvangt na het huren van de locker in de voorverkoop het lockernummer en de pincode voor aanvang van het evenement. Zo is de locker op locatie direct beschikbaar voor gebruik. Wanneer een gebruiker op locatie een locker wil huren, kan dit eenvoudig en snel door de QR-code te scannen die bij de lockers hangt.

Pincode-lockers zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden, zowel met als zonder LockerOnline.eu. Het grootste voordeel van pincodelockers is dat je geen sleutels of contant geld meer hoeft te gebruiken voor de verhuur. De lockers zijn geschikt voor verhuur, maar ook voor (gratis) gebruik door medewerkers.

Onze pincode-lockers hebben slimme sloten die op diverse manieren geprogrammeerd kunnen worden.  Elke locker heeft een unieke pincode voor dat specifieke gebruiksmoment. Gebruik je Lockeronline.eu, dan wordt de pincode automatisch samen met het lockernummer naar de gebruiker gestuurd.

Wil je lockers meerdere keren verhuren, laat je dan adviseren over de mogelijkheden.

Wij hebben ervaren dat pincode-lockers ideaal zijn in nagenoeg elke situatie. Daarom blijven we de gebruiksmogelijkheden van deze lockers innoveren met input die we dagelijks uit de praktijk ontvangen.

Bekijk de Pincode lockers

Offerte opvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Paul en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op