Op zoek naar lockers, wel of niet kopen?

Ben je op zoek naar lockers en twijfel je wat je wilt; kopen of huren, standaard lockers of maatwerk? Dat bij Locker Company alles mogelijk is, maakt het niet persé makkelijker.

Daarom gaan we graag in gesprek met je, om je een gedegen advies te geven over de verschillende mogelijkheden en de voor- en de nadelen. Vanuit onze expertise kunnen we je helpen om je eisen en wensen pakket vorm te geven en toekomstbestendig te maken. Als we dit in beeld hebben en voor jou duidelijk hebben, maken we een aanbieding die bij je past. We maken zelfs de lockerkast die jij graag wilt.

Lockers huren of kopen, het kan allebei interessant zijn voor de lange termijn. Belangrijk is hoe jij je lockers wilt gaan gebruiken, daarvoor moet je natuurlijk eerst in beeld hebben wat er allemaal mogelijk is. Denk dan ook aan service en beheer van je lockergebruik. Hier kunnen wij als Locker Company je in ondersteunen met een web portal voor verhuur en
een persoonlijke servicedienst, die 24/7 voor je klaar staat. We komen graag naar je toe voor een inventarisatie van de mogelijkheden, zodat we een passend advies kunnen geven en een vrijblijvend voorstel uit kunnen werken.

Lockers huren bij Locker Company

Lockers huren bij Locker Company klinkt als vanzelfsprekend. Zo zien wij het niet! Voor ons zijn de opdrachtgever én de gebruikers het middelpunt van de lockerhuur. Zekerheid en betrouwbaarheid zijn onze drijfveren hierin. Zekerheid voor jou als opdrachtgever, dat je lockers goed en op tijd geleverd worden. Zekerheid voor de gebruiker dat er voldoende lockers zijn en de locker veilig is. Betrouwbaarheid, dat wij onze afspraken nakomen en je kunt rekenen op persoonlijke service, ook als er iets mis gaat. Dat je Locker Company hebt, om altijd op terug te vallen, dat is voor ons vanzelfsprekend.

Locker Company is een full service locker verhuurder, die diverse lockerhuur oplossingen aanbiedt. Onze full service kenmerkt zich door persoonlijk contact, een ervaren en gedreven team, eigen transport en natuurlijk onze grote eigen voorraad lockers.

Hoe jij de lockers wilt huren? Dat bepaal jij. Net zoals welke lockers je wilt huren. Wij kunnen in nagenoeg alle opties voorzien en geven je natuurlijk graag advies, vanuit ervaring en expertise. Hiermee is het huren van lockers kinderspel voor jou, op het moment dat jij een aanvraag onze kant op stuurt. Wat zijn nou de huurmogelijkheden? Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet in onze offerte aanvraag, met duidelijke uitleg van opties en lockers. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen.

Vraag een offerte aan

Paul van Rengs

Eigenaar Paul is eigenaar en oprichter van Locker Company. Zoek je een locker oplossing, dan weet Paul die te vinden.

Terry Baeten

Projectmanager Terry is de spil binnen Locker Company, hij organiseert de complete uitvoering. Planner op kantoor, uitvoerder in het veld.

Myrna Verlinden

Planning & Verkoop Myrna is van de details. Zij knoopt alle losse eindjes bij elkaar voor ons team en de totale organisatie.

Joep Peters

Verkoop & Administratie Joep maakt je offerte en zorgt dat de administratie klopt. Vanuit kantoor, regelt hij dat de organisatie soepel blijft draaien.

Onze lockerkasten

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Wij ontzorgen klanten groot en klein

Dit zeggen onze klanten over ons

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

In 3 stappen lockers op jouw locatie

Hoe werkt dat nou lockers huren en verhuren? Dit zijn de eenvoudige basisstappen.

Stap 1

Reserveer je locker oplossing

Vraag een offerte aan op basis van de oplossing die voor jou het meest geschikt is. Is alles naar wens? Dan kun je dit gemakkelijk digitaal bevestigen.

Stap 2

Wij installeren op locatie

Onze eigen locker crew installeert  je lockers altijd gebruiksklaar op locatie. Transport en werktijden worden vooraf afgestemd.

Stap 3

Verhuur je lockers met onze service

Met de verhuur van je lockers kun je bouwen op onze service en ervaring. We staan voor je klaar met onze online service, onze ervaren service crew en tips & tricks.

Pincode lockers lockeronline.eu

Lockeronline.eu is het online platform van Locker Company om pincode lockers, online te verhuren. Ontwikkelt om de verhuur van lockers makkelijker te maken voor jouw als opdrachtgever én voor de gebruiker op locatie. Voor jou als verhuurder van de lockers, neemt lockeronline.eu nagenoeg al het manuele werk uit handen.

Je hoeft geen verhuurbalies met medewerkers en kassa’s in te richten. Je kunt lockers ook al in de voorverkoop verhuren op je website en via de social media. Hiervoor hoef je zelf niets in te richten, dat doen wij voor je. Je hoeft enkel de desbetreffende links naar jouw account op lockeronline.eu te delen.

Met de voorverkoop van lockers heb je meer inzicht in gebruik en kun je zelfs nog bijsturen op het aantal lockers dat beschikbaar is. Je hebt dus ook al vooraf inzicht in de opbrengst. De opbrengst via lockeronline.eu heb je binnen 5 dagen na een evenement al op je rekening staan.

Voor de huurder van de locker wordt het misschien nog wel makkelijker. Je kunt dus al in de voorverkoop je locker huren, dan krijg je voor aanvang je lockernummer en je pincode door. daarmee kun je op locatie meteen je locker gebruiken en door om te genieten.

Nog geen locker gehuurd? Scan dan de QR-code, die duidelijk bij de lockers hangt, en je huurt je locker via je telefoon online op lockeronline.eu. Snel en eenvoudig, zonder wachtrij.

Pincode lockers zijn met, of zonder lockeronline.eu, te gebruiken voor meerdere doeleinden. Het grootste gemak van pincode lockers is dat je geen sleutelbeheer en zelfs geen cash meer nodig hebt. Of je de lockers nu wilt verhuren of beschikbaar wilt stellen voor publiek gebruik of voor medewerkers, het kan allemaal.

De pincode lockers hebben zogenaamde “slimme” sloten, die op diverse manieren geprogrammeerd kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld gebruikers zelf een pincode laten bepalen, net zoals hotelkluisjes werken.

In de verhuur worden de pincodes vooraf vastgesteld per locker en gebruiksduur, elke locker heeft een unieke pincode en een masterkey voor service. Wil je de lockers meerdere keren verhuren, laat je dan voorlichten over de mogelijkheden.

Met lockeronline.eu heeft elke locker een unieke pincode, die door lockeronline.eu naar de huurder gestuurd wordt samen met het lockernummer. In de voorverkoop krijgt de gebruiker op de dag van een evenement, deze gegevens automatisch doorgestuurd.

Het tijdstip van versturen en de duur van gebruik van de locker wordt per evenement met de opdrachtgever bepaald. Het lockeronline.eu account, wordt volledig op maat ingericht. Wij hebben ervaren dat pincode lockers ideaal zijn in nagenoeg elke situatie.

Locker Company blijft de gebruiksmogelijkheden van deze lockers, dan ook actief verder innoveren. Met alle input die we dagelijks krijgen uit de praktijk.

Bekijk de Pincode lockers

Dit zeggen onze klanten over ons

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

Offerte aanvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Paul en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op