Jouw lockers op maat geproduceerd

Wij produceren lockers die passen bij jouw behoeften. Deze stellen we samen aan de hand van jouw wensen en eisen. Onze experts adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Met onze innovatieve lockersystemen ontzorgen we jou in het gebruik of de verhuur van lockers. Bij onze pincodelockers leveren we jouw eigen online boekingssysteem met direct digitaal betalingsverkeer, inclusief support. Hiermee wordt het verhuren van kluisjes eenvoudig te regelen en monitoren.

Heb je liever sleutellockers of muntslotlockers? Ook dan hebben wij precies wat je zoekt.

Ben je als instelling of (semi-)overheid op zoek naar een partij voor je aanbesteding? Wij nemen je aanbesteding met alle eisen, wensen en voorwaarden graag aan en verwerken deze tot een op maat gemaakte offerte.

Welke lockers passen bij jou?

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Ontdek de ervaringen van onze klanten

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

Lockers kopen?

Wil je lockers kopen? Dan adviseren wij je graag persoonlijk. Stel jouw behoeften samen in het offerteformulier, dan nemen wij contact met je op om samen de oplossing te vinden die bij je past.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hoi, Ik ben Paul en ik help je graag met al je vragen over het kopen van lockers.

Stel je vraag