Eenvoudig lockers verhuren

Bij Locker Company draait alles om gebruiksgemak. Voor de eindgebruikers, maar zeker ook voor jou als verhuurder. Daarom maken wij het aanbieden van lockers zo eenvoudig mogelijk. Van de voorbereiding tot de afhandeling van de verhuur.

Dankzij onze pincode lockers behoort het gebruik van contant geld tot het verleden en wordt de inzet van personeel tot het minimum beperkt. Geen gedoe met bijvoorbeeld uitgifte van sleutels, verlies van sleutels en het vragen van borg. Zet de volledige verhuur om in eenvoudige zelfservice via Locker0nline.eu. Snel, effectief en zeer efficiënt.

Locker Company denkt met je mee, zodat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten. Daarnaast staat onze ontwikkeling nooit stil. Wij garanderen onze continuïteit en betrouwbaarheid met ons vaste serviceteam en onze groeiende voorraad kwalitatieve lockers.

Welke lockers zoek je?

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Eenvoudig lockers verhuren?

Stap 1

Reserveer je locker oplossing

Vraag een offerte aan op basis van de oplossing die voor jou het meest geschikt is. Is alles naar wens? Dan kun je dit gemakkelijk digitaal bevestigen.

Stap 2

Wij installeren op locatie

Onze eigen locker crew installeert  je lockers altijd gebruiksklaar op locatie. Transport en werktijden worden vooraf afgestemd.

Stap 3

Verhuur je lockers met onze service

Met de verhuur van je lockers kun je bouwen op onze service en ervaring. We staan voor je klaar met onze online service, onze ervaren service crew en tips & tricks.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

Ontdek de mogelijkheden

Al onze oplossingen en mogelijkheden staan voor je op een rijtje in ons offerteformulier. Maak aan de hand van korte beschrijvingen snel jouw keuze. Kies wat je wil, sla over wat je niet nodig hebt en vraag eenvoudig een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo, ik ben Piet en ik denk graag met je mee. Wat kan ik voor je doen?

Neem contact met mij op