Altijd een lockeroplossing voor jou

Onze lockers zijn een uitkomst wanneer je zoekt naar een veilige opbergruimte voor persoonlijke eigendommen van personeel, bezoekers of scholieren. Elke locker is onbemand, veilig en persoonsgebonden en de gebruiker kan zonder zorgen waardevolle spullen opbergen en achterlaten. Ook is het mogelijk om laptops en smartphones op te laden in onze lockers. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij denken in oplossingen. Onze lockers worden in vele branches en op diverse locaties ingezet. Wij hebben meerdere systemen en services in huis, waarmee wij altijd een geschikte oplossing kunnen bieden die aansluit bij jouw behoeften. Wanneer er geen passende oplossing is, produceren wij deze speciaal voor jou op maat. Zo kunnen we je (nagenoeg) elke lockeroplossing bieden.

Deze klanten kozen voor Locker Company

De ervaringen met Locker Company

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

Offerte opvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Paul en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op