Maatwerk Lockers

Wij produceren lockers die passen bij jouw behoeften. Deze stellen we samen aan de hand van jouw wensen en eisen. Onze experts adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Met onze innovatieve lockersystemen ontzorgen we jou in het gebruik of de verhuur van lockers. Bij onze pincode lockers leveren we jouw eigen online boekingssysteem met direct digitaal betalingsverkeer, inclusief support. Hiermee wordt het verhuren van kluisjes eenvoudig te regelen en monitoren.

Wil je liever sleutellockers of muntslotlockers? Ook dan hebben we de juiste lockers voor jou.

Ben je als instelling of (semi) overheid op zoek naar een partij voor je aanbesteding? Locker Company neemt je aanbesteding met alle eisen, wensen en voorwaarden graag aan. We verwerken deze tot een maatwerk offerte.

Welke lockers kies jij?

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Deze klanten ervaren het gemak van Locker Company

Je offerte aanvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Joep en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op