Contact

Locker Company is gevestigd in Horst, Noord-Limburg. Vanuit Horst bieden wij onze lockers en diensten aan door heel Nederland en Europa. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag. Hier vind je ons team en onze contactgegevens.

Bezoekadres:
Energiestraat 2b
5961 PT Horst
  • KVK: 14101096
  • BTW: NL819231782B01
  • IBAN: NL08 INGB 0007 5723 75
Energiestraat 2b 5961 PT Horst

Contact opnemen

Heb jij nog vragen naar aanleiding van de informatie op onze website? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze contactpersonen

Paul van Rengs

Eigenaar Paul is eigenaar en oprichter van Locker Company. Zoek je een locker oplossing, dan weet Paul die te vinden.

Terry Baeten

Projectmanager Terry is de spil binnen Locker Company, hij organiseert de complete uitvoering. Planner op kantoor, uitvoerder in het veld.

Myrna Verlinden

Planning & Verkoop Myrna is van de details. Zij knoopt alle losse eindjes bij elkaar voor ons team en de totale organisatie.

Joep Peters

Verkoop & Administratie Joep maakt je offerte en zorgt dat de administratie klopt. Vanuit kantoor, regelt hij dat de organisatie soepel blijft draaien.

Testimonials

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions