Lockers huren met mogelijkheid tot verlenging

Uit ervaring weten wij dat je bij noodsituaties snel lockers wilt hebben, maar nog niet weet voor hoe lang. Dit begrijpen we en daarom denken we graag met je mee.

Bij Locker Company huur je lockers voor een starttermijn met mogelijkheid tot verlenging. Wij kijken samen met jou wat het best bij jouw aanvraag of behoefte past. Wil je graag zelf eens bekijken wat er mogelijk is? Kijk dan gerust even rond op de website of bekijk de uitleg in het offerteformulier.

Wij zijn er voor jou. Of je nu één lockerkast nodig hebt of een hele bulk.

Welke lockers kun je huren?

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Wat zeggen klanten over ons?

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

Ontdek de mogelijkheden

Al onze oplossingen en mogelijkheden staan voor je op een rijtje in ons offerteformulier. Maak aan de hand van korte beschrijvingen snel jouw keuze. Kies wat je wil, sla over wat je niet nodig hebt en vraag eenvoudig een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo, ik ben Piet en ik denk graag met je mee. Wat kan ik voor je doen?

Neem contact met mij op