Lockeronline, easy does it!

Lockers online verhuren met QR-code

Geef je service een boost met lockeronline.eu, dé online portal voor de verhuur van kluisjes. Jouw bezoekers reserveren eenvoudig een locker bij hun ticket via jouw eigen ticketshop of boeken op locatie een locker door het scannen van een QR-code.

  • Volledige online verhuur
  • Optimale zelfservice
  • Snelle doorloop
  • Eenvoudig en cashless
  • Statistieken geven realtime inzicht in verhuur
  • Breed inzetbaar
Neem contact op

Welke lockers kies jij voor jouw festival?

Sleutel lockers

Sleutellockers zijn eenvoudig in gebruik. De gebruiker betaalt de huur of borg bij de sleuteluitgifte en sluit de locker eenvoudig met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Pincode lockers

De gebruiker opent de locker met een eigen pincode. Er is dus geen kluissleutel nodig. Deze lockers zijn volledig online en cashless te verhuren via onze portal lockeronline.eu. Ook verkrijgbaar met USB aansluiting.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Muntslot lockers

Een snelle zelfservice-oplossing. De gebruiker stopt muntgeld in de locker en sluit de locker af met de sleutel.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Eenvoudig jouw lockers huren en verhuren

Jij hebt het druk genoeg met de organisatie van jouw festival. Daarom nemen wij jou graag zoveel mogelijk werk uit handen. Reserveer je lockers via een offerteaanvraag en vertrouw op onze ervaring en service.

Stap 1

Reserveer je locker oplossing

Vraag een offerte aan op basis van de oplossing die voor jou het meest geschikt is. Is alles naar wens? Dan kun je dit gemakkelijk digitaal bevestigen.

Stap 2

Wij installeren op locatie

Onze eigen locker crew installeert  je lockers altijd gebruiksklaar op locatie. Transport en werktijden worden vooraf afgestemd.

Stap 3

Verhuur je lockers met onze service

Met de verhuur van je lockers kun je bouwen op onze service en ervaring. We staan voor je klaar met onze online service, onze ervaren service crew en tips & tricks.

Wat onze klanten zeggen over ons

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

Je offerte aanvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Joep en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op