Lockeronline, easy does it!

Boek je kluisjes in je ticketshop en met QR-code

Geef je service een boost met lockeronline.eu, dé online portal voor de verhuur van kluisjes. Je bezoeker reserveert via jouw eigen ticketshop een locker bij zijn ticket of scant eenvoudig een QR code op locatie en boekt hiermee rechtstreeks een eigen locker. That’s it! Optimale service zonder handeling voor jou.

  • Volledig online verhuur
  • Optimale self service
  • Snelle doorloop
  • Eenvoudig en cashless
  • Inzicht door voorverkoop
  • Multi inzetbaar
Offerte aanvragen

Lockeronline.eu in detail

Lockeronline.eu is het online platform van Locker Company om pincode lockers, online te verhuren. Ontwikkelt om de verhuur van lockers makkelijker te maken voor jouw als opdrachtgever én voor de gebruiker op locatie. Voor jou als verhuurder van de lockers, neemt lockeronline.eu nagenoeg al het manuele werk uit handen.

Je hoeft geen verhuurbalies met medewerkers en kassa’s in te richten. Je kunt lockers ook al in de voorverkoop verhuren op je website en via de social media. Hiervoor hoef je zelf niets in te richten, dat doen wij voor je. Je hoeft enkel de desbetreffende links naar jouw account op lockeronline.eu te delen.

Met de voorverkoop van lockers heb je meer inzicht in gebruik en kun je zelfs nog bijsturen op het aantal lockers dat beschikbaar is. Je hebt dus ook al vooraf inzicht in de opbrengst. De opbrengst via lockeronline.eu heb je binnen 5 dagen na een evenement al op je rekening staan.

Voor de huurder van de locker wordt het misschien nog wel makkelijker. Je kunt dus al in de voorverkoop je locker huren, dan krijg je voor aanvang je lockernummer en je pincode door. daarmee kun je op locatie meteen je locker gebruiken en door om te genieten.

Nog geen locker gehuurd? Scan dan de QR-code, die duidelijk bij de lockers hangt, en je huurt je locker via je telefoon online op lockeronline.eu. Snel en eenvoudig, zonder wachtrij.

Pincode lockers zijn met, of zonder lockeronline.eu, te gebruiken voor meerdere doeleinden. Het grootste gemak van pincode lockers is dat je geen sleutelbeheer en zelfs geen cash meer nodig hebt. Of je de lockers nu wilt verhuren of beschikbaar wilt stellen voor publiek gebruik of voor medewerkers, het kan allemaal.

De pincode lockers hebben zogenaamde “slimme” sloten, die op diverse manieren geprogrammeerd kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld gebruikers zelf een pincode laten bepalen, net zoals hotelkluisjes werken.

In de verhuur worden de pincodes vooraf vastgesteld per locker en gebruiksduur, elke locker heeft een unieke pincode en een masterkey voor service. Wil je de lockers meerdere keren verhuren, laat je dan voorlichten over de mogelijkheden.

Met lockeronline.eu heeft elke locker een unieke pincode, die door lockeronline.eu naar de huurder gestuurd wordt samen met het lockernummer. In de voorverkoop krijgt de gebruiker op de dag van een evenement, deze gegevens automatisch doorgestuurd.

Het tijdstip van versturen en de duur van gebruik van de locker wordt per evenement met de opdrachtgever bepaald. Het lockeronline.eu account, wordt volledig op maat ingericht. Wij hebben ervaren dat pincode lockers ideaal zijn in nagenoeg elke situatie.

Locker Company blijft de gebruiksmogelijkheden van deze lockers, dan ook actief verder innoveren. Met alle input die we dagelijks krijgen uit de praktijk.

Bekijk de pincode lockers

Klanten die lockeronline.eu al omarmd hebben

Wat klanten over onze service zeggen

"Locker Company is een bedrijf wat altijd klaar staat en graag met je meedenkt voor een passende oplossing voor elke uitdaging. Als je een persoonlijke service en kwalitatieve lockers zoekt, dan zit je hier goed!"

Quirijn ter Beek Mede-eigenaar, Apex Productions

"Wij kiezen voor Locker Company als onze partner voor lockers vanwege de flexibiliteit, de service gerichtheid, de kennis en ervaring. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Locker Company een prettige en betrouwbare partij waarop we kunnen bouwen en waarmee we graag samenwerken."

Koen ten Holter Projectmanager International, ALDA Live

"Locker Company is een flexibele en betrouwbare leverancier, wij zijn er blij mee!"

Guus Peeters Facilitair Manager, Nunner Logistics

Je offerte aanvragen

Hoe specifieker jij ons aanvraagformulier invult, hoe gerichter jij een offerte krijgt. Wij nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben.

Vraag je offerte aan

Heb je een vraag?

Hallo! Ik ben Joep en ik help je graag. Stel me je vraag, dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Neem contact op